piatok 30. augusta 2013

Rozhovor s Evzuu Shy Fantasy

Blog tejto krásnej a sympatickej slečny sledujem už dlhšie. Je pre mňa inšpiráciou ako vo svete blogovania, tak aj vo vytváraní líčenia. Rozhovor s ňou prebiehal veľmi príjemne a ešte raz by som jej chcela poďakovať za ochotu :)
 

1. Čo by si o sebe povedala pre začiatok nejakému človeku, ktorý ťa ešte nepozná, ale chce ťa spoznať?


Takže já jsem Evzuu a narodila jsem se 9. Září. Většinou každého zajímá jaké je mé celé jméno a to je Evženie. Jsem obyčejná pubertální holka s láskou k líčení, hairstylingu, fotografování a samozřejmě blogování a Mám i velkou lásku ke zvířatům.
 


2. Máš nejakú výraznú charakteristickú vlastnosť? (vzhladovo sú to asi zaujímavé vlasy a máš aj nejakú inú?)


Pro mě je hodně těžké určit jakou mám vlastnost, ale myslím, že jsem celkem přátelská, milující, citlivá, upřimná a snad i (doufám) vtipná a samozřejmě líná
 

3. Komunikuješ s fanúšikmi blogu? Píšu ti často? Spoznala si vďaka blogu nejakých ľudí, ktorí sú teraz tvojimi dobrými kamarátmi?


  

 

4. Čo by si chcela v živote dosiahnuť? Máš nejaké profesijné ciele ?


O tom se můžeš dočíst různě na mém blogu a to je, že bych chtěla dosáhnout hlavně úcty od lidí a samozřejmě práce, která mě bude bavit. Moc bych chtěla dělat maskérku nebo celkově vizážistku (například v divadle nejlépe ve filmu, ale to asi není moc velká pravděpodobnost). Vím, že nejsem zrovna velký profesionál a je stále se co učit, ale někde se začít musí :)
a máš nejakú vec, ktorej by si sa nechcela dlhodobo venovať ale len si ju vyskúšať, alebo niečo čo by si chcela skúsiť ale ešte si si netrúfla?
No, tak touhle otázkou jsi mě malinko dostala, protože si asi nedovedu něco takového představit. Ale vždy jsem si chtěla zkusit zahrát v nějakém videoklipu. Sice nevím, jestli bych se do něčeho takového hodila, ale mohla by to být skvělá zkušenost :)


5. Ako vyzerá tvoj bežný deň? Koľko času tráviš na sociálnych sieťach a blogoch? Máš nejakú záľubu, ktorej sa pravidelne venuješ?


Takže můj běžný den začíná tím, že se opláchnu, vyčistím zuby a jdu se nalíčit a udělat vlasy.:D když se klasicky líčím, třeba do školy, tak je to chvilinka, ale když jsem třeba s přítelem a nikam nepospíchám, tak mi kolikrát líčení trvá i 30 minut :D Takže to je ta má oblíbená záliba. Jinak moc ráda trávím čas tím, že pozoruju jak mi to jde s blogem, takže sleduji sledovanost, to jak se mi lidé přidávají k odběru a píší komentáře.:D nic moc extra zábava, ale nemáte ponětí, jakou mám pokaždé radost, když se mi někdo ozve.:) Další volný Čas trávím jak jinak než na FB (pokud jde o sociální sítě a internet) a opět na mém blogu a samozřejmě tvořením článků. Pak tím, že vyrazím ven s přítelem nebo jen tak ležím v posteli.:D Dříve jsem hodně sportovala, ale za poslední rok na to nebyl čas a tak plánuji, že tento školní rok opět začnu.


6. Design na blog si vytváraš sama alebo sťahuješ pomocné šablóny?


Design si vytvářím jedině sama, protože se stahováním a instalováním šablon to vůbec neumím.:D nejsem zrovna technický typ, ale pořád na tom nejsem, tak špatně jako například moje mamka, která do nedávna neuměla pomalu napsat ani smsku.:D :)



7. Neviem, či si niekde písala alebo nie, ale máš nejakú inšpiráciu? Či už u blogerky, celebrity alebo nápady hľadáš len tak na internete?


Tak to děkuji.:) Já snad nikdy nebudu spokojená se svým vzhledem blogu, ale teď to chci nějakou dobu nechat tak jak to je.:) Mám pocit, že tohle jsem nikam nepsala, ale inspiraci moc nehledám, spíš se snažím být originální, ale pokud třeba náhodou na něco narazím a zalíbí se mi to, tak si řeknu: joo to bych mohla vyzkoušet. No a když to vyzkouším, tak si to samozřejmě přizpůsobím ještě více svému oku, takže je to opět aspoň trošku originál. Zkrátka většinou jen tak různě kombinuji barvy a čekám co z toho vznikne. Jinak se inspiruji třeba filmem. Teď jsem naposled dělala líčení podle Avengers. :)

 

 

8. Keď už sme načali tému Avengers tak by som v nej rada pokračovala. Máš viac takých filmov, ktoré sa ti veľmi páčia, alebo patríš do nejakého fanklubu ako Potterheads a podobne?

 

To bych asi neřekla.. ale mám ráda filmy se superhrdiny a miluju filmy od Timu Burtona (Sweeney Todd, Ospalá díra, BeetleJuice a další) a Zbožňuju Animáky!


9. Aké jazyky ovládaš? Máš nejakú krajinu, ktorá sa ti veľmi páči a rada by si tam išla na výlet alebo na nejaký dlhší pobyt?


S jazyky jsem na tom špatně. Už tak, tak ovládám češtinu..:D Jinak baví mě angličtina, ale mám takovou paní učitelku, která mě nenaučila téměř nic a tak mi moc nejde. No a kvuli škole jsem se musela učit Němčinu a to je uplná katastrofa :D A navštívit bych chtěla Kanadu (nejlépe se tam přestěhovat), protože tam bydlí kamarádka už jsem si o ní udělala určitou představu a neskutečně jí to závidím.:)


10. Rada pridávam k svojim článkom pesničky a tak by som sa chcela spýtať či máš nejakú, s ktorou sa cítiš spriaznená alebo ju máš veľmi rada a chcela by si sa o ňu podeliť s čitateľmi môjho blogu.


Hudbu miluju a je to můj život, ale myslím, že by se většině lidem můj hudební vkus moc nelíbi. Poslouchám HardCore, Punk a to co se mi zalíbí. Ale asi bych se s vámi chtěla podělit o jednu písničku, která na mě za poslední dobu asi zapůsobila nejvíce a to je od Imagine Dragons - RadioActive. Hudba a celkový klip na mě hodně citově působí. Já a má mamka pokaždé, když se díváme na jejich klip k této písničce, tak se nám slzy hrnou do očí. :)
 

1 komentár:

  1. I já moc děkuji za příjemný rozhovor.:)at se v blogování daří a můj blog nadále sleduješ :)

    OdpovedaťOdstrániť